Sidevisninger i alt

tirsdag den 11. oktober 2011

Kylling med bacon og pesto, og et par billeder fra tidligere gåtur med Loui-hvalpen.

Jeg kunne ikke dy mig, da jeg både havde kylling OG bacon i køleskabet, og der..... stod min pesto ligesom også lige. Så det blev simpelthen til kyllingefileter af inderlår, med pesto og bacon. Og den synes jeg da i skal prøve :-)


Jeg startede med at pensle kyllingerne med pestoen, og satte dem så i køleskabet, så de kunne trække en halv times tid.
Efter den halve time klippede jeg en pakke bacon over på midten, så der var nogenlunde nok til alle, og rullede så to stks rundt om hver.
Ovnen skal stå på 200 grader på alm. ovn, og skal have 20 min. Hvis det er almindelige kyllingefileter gætter jeg på at de skal have mellem 30-40 min. Men ellers så tag en ud og skær den midt over :-)
Jeg spiste rodfrugter til som tidligere, kig i mit forrige indlæg hvis du er i tvivl hvordan de laves.






Man kan også lave en lomme i kyllingefileten, putte noget hvidløg ind, samt ost. Og så rulle bacon rundt om.
Det tror jeg at jeg prøver næste gang jeg skal have kylling!

Bon appetit :-)!


Et par gåturs billeder med Loui-hvalpen :-)
Turen blev faktisk til næsten en time, men vejret var jo også rundt. På det tidspunkt i hvertfald!





 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar