Sidevisninger i alt

mandag den 10. oktober 2011

Jomfru Blogger!

Aaaaaahhhh... Jeg har haft tænkt på det i så forfærdelig lang tid - at lave en blog!
Og her sidder jeg sulten, keder mig og tænker... Nu skal det være!

Jeg tjekker stort set dagligt nogle bestemte blogge ud, og det er simpelthen dem der gav mig lysten.
Jeg har ikke lagt en plan over hvad i får fra mig, men overraskelser skal der også til!

Jeg lægger ud med en slankekur.. Wuhuu.





Og så tænker i vel nok.. "Hvad i alverden er det for et billede?".


Jo nu skal i bare høre. Jeg sad og kiggede lidt på Sarah Louise Christiansens blog idag. Og jeg har fulgt hende de sidste par dage, hvor hun har været på den her slankekur der hedder Dukan Diet.

Jeg blev lidt interesseret, da jeg selv det sidste halve år er begyndt at spise meget sundere end før, og for at gå mere i detaljer, så har jeg prøvet så godt jeg kan for at følge (jeg ved ikke om jeg vil kalde den for en slankekur, nok nærmere en livsstil), som hedder Paleo Diet.
Den går simpelthen bare ud på, at man kun spiser kød og grønsager, dvs. intet brød, pasta, ris og helst ingen kartofler.
Hvis i er interesseret i mere information omkring Paleo Diæten, så søg lidt rundt på Googlen. Der er masser af folk der fortæller om den i deres blogge evt.

Nå men tilbage til Sarah Louise's Dukan Diet! Kort sagt, hvis du vil tabe dig 2-3 Kg rigtig hurtigt, så prøv den!
- De første 1-4 dage, spiser man udelukkende proteiner., og en smule hytteost og low fat yougurt.
- De 5-7 dage spiser man stadig proteiner, men så må man også godt tilføje grønsager.
- Når ugen er gået, og du starter på 2. uge. Så starter du med at spise kulhydrater. Men du må kun spise kulhydrater 2 gange om ugen sammen med dine grønsager og proteiner. Men du skal have 1 dag kun med proteiner. Efter denne uge, kan du starte forefra, hvis du vil tabe dig yderligere.

Læs mere om den her --> www.dukanslankekur.dk/
Jeg synes selv den lyder super overskuelig, så jeg tror simpelthen at jeg starter på den, her en af dagene! Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar